Vänta...

bagpal - Skidor

Skidor

Med Bagpal sparar Du din energi till skidbackarna!

Låt skidorna eller brädan vänta på Dig!

Att skicka sina skidor direkt till destinationen är enkelt med bagpal. Vår tjänst innebär att du på ett pålitligt och enkelt sätt låter oss skicka din utrustning direkt till hotellet eller till skidanläggningen. Varför slösa tid och energi på att släpa dina skidor till och från flygplatsen och tvingas stå i långa köer till incheckning? Smarta skidåkare skickar sin utrustning i förväg.

Tryggt

När du bokar med bagpal, vet du att din snowboard eller dina skidor skickas med de mest betrodda fraktbolagen. Vi jobbar idag med ett internationellt nätverk av fraktbolag som resulterar i en säkrare och mer tillförlitlig transport än flygbolagens dito. Vi garanterar leverans i tid, och du kan själv övervaka transporten från upphämtning till leverans via vår hemsida.

Kostnadseffektivt

Att frakta sina skidor/snowboard med bagpal är prisvärt och enkelt. Att beräkna kostnaden för att skicka sin utrustning är enkelt att göra online på bagpal.se. Fyll i vart du vill att dina skidor ska hämtas upp, vart de ska levereras, och vi ger dig ett totalpris för detta. Njut av din vintersemester utan krångel, stress och onödigt släpande.

...

Resväskor

Skicka dina resväskor till din destination, - sparar tid och minskar stress!

Läs mer
...

Golfbag

Varför inte skicka dina golfklubbor direkt till golfbanan eller hotellet? Det är enkelt, bekvämt och tillförlitligt.

Läs mer
...

Flytta utomlands

Ska du jobba, studera eller kanske flytta utomlands? Vi hjälper dig med transporten av dina tillhörigheter.

Läs mer
...

Gruppresor

Är Ni en större grupp som skall ut och resa? Oavsett vilka ni är eller vad ni vill uppleva så kan vi på hjälpa till med hanteringen av Ert bagage.

Läs mer
...

Övrigt

Få en bra start på din semester, - skicka din barnvagn, ditt instrument, surfingbräda eller annat i förväg med oss.

Läs mer