Vänta...

bagpal - Övrigt

Övrigt

Få en bra start på din semester, – vi hjälper dig att resa bekvämt!

Du kan skicka vad som helst, nästan…!

Med bagpal kan du även skicka din barnvagn, ditt musikinstrument eller fiskeutrustning. Eller varför inte din surfingbräda, wakeboard, hockeytrunk eller nästan vad helst annat du kan tänka dig för en aktiv semester.

Gruppresor

Är Ni fler som skall ut och resa? Exempelvis golfklubben, cykelföreningen, skidklubben eller annan förening eller grupp? - Företagets kick off, event eller annan bortavarande sammankomst? - Kontakta oss, så kan vi ordna med en prisvärd och bekväm lösning för just Er. Läs mer om Gruppresor

Flytta utomlands

Ska du jobba, studera eller kanske flytta utomlands? Vi hjälper dig med transporten av dina tillhörigheter. På ett enkelt och säkert sätt ordnar vi med transporten av dina tillhörigheter till ditt nya eller tillfälliga boende. Läs mer om Flytta utomlands . Det ska vara bekvämt att resa Gå direkt till flygplatsens säkerhetskontroll utan att behöva släpa runt på ditt bagage eller vänta i långa incheckningsköer. Eftersom du inte behöver stressa till flygplatsen, - dra nytta av din tidsbesparing och njut av att din semester har börjat.

...

Resväskor

Skicka dina resväskor till din destination, - sparar tid och minskar stress!

Läs mer
...

Golfbag

Varför inte skicka dina golfklubbor direkt till golfbanan eller hotellet? Det är enkelt, bekvämt och tillförlitligt.

Läs mer
...

Skidor

Med bagpal.se och våra tjänster spar du din energi till skidbackarna!

Läs mer
...

Flytta utomlands

Ska du jobba, studera eller kanske flytta utomlands? Vi hjälper dig med transporten av dina tillhörigheter.

Läs mer
...

Gruppresor

Är Ni en större grupp som skall ut och resa? Oavsett vilka ni är eller vad ni vill uppleva så kan vi på hjälpa till med hanteringen av Ert bagage.

Läs mer