Vänta...

bagpal - Så fungerar det

1. Boka sändning av bagage

Du bokar enkelt din sändning från din dator, surfplatta, smartphone eller genom att ringa eller mejla vår kundtjänst. För att få en prisuppgift behöver du endast fylla i destinationsland samt uppgifter om bagaget du vill skicka. Vill du sedan boka en sändning måste du även fylla i resedatum, komplett upphämtning - och leveransadress, samt ha din kreditkortsinformation redo.

2. Förbereda ditt bagage

När du har bokat och betalat din sändning får du ett mejl som innehåller din bokningsbekräftelse, spårningsnummer, följesedel samt eventuell proformafaktura (vid resor utanför EU*) Följesedeln ska du skriva ut i tre (3) exemplar. Ett exemplar behåller du och tar med dig på resan, ett placeras överst i ditt bagage och ett lämnas till chauffören vid upphämtningstillfället, som fäster det på ditt bagage. Detta förfarande är obligatoriskt när du bokar din transport med oss. Om din väska har visitkortshållare kan du även skriva ut den lilla spårningsetiketten som medföljer och placera denna i visitkortshållaren

En av de många fördelarna med att använda bagpal.se är att ditt bagage kan levereras som det är. Du kan packa ditt bagage som du normalt skulle för flygresor. Det behövs ingen ytterligare emballering. Dock bör idrottsutrustning etc. paketeras i erforderligt emballage för att se till att de skyddas under transporten.

3. Upphämtning Bagage

Du anger var och när du vill att vi hämtar ditt bagage. Vi kan ordna så att ditt bagage hämtas upp från ditt hem, din arbetsplats, ditt hotell eller varför inte direkt från golfbanan. Se bara till att någon är på plats för att lämna över bagaget, och se till att upphämtningsplatsen är tillgänglig för chauffören och bilen. Upphämtning sker vanligtvis mån - fre mellan 09:00 - 17:00. I möjligaste mån kommer chauffören att meddela dig att han är på väg

4. Spåra dina väskor

För att spåra ditt bagage så loggar du in på ditt konto på bagpal.se och anger ditt sändningsnummer. Där kan du se var ditt bagage befinner sig just nu, samt tid för beräknad leverans. Du kan närsomhelst logga in på ditt konto och följa ditt bagage.

5. Leverans

Mottagaren av ditt bagage har erhållit ett mejl vid bokningstillfället om att ditt bagage är på väg. Mottagaren behöver signera att denne har mottagit bagaget. Var därför noga med att fylla i rätt e-postadress till mottagaren, exempelvis hotellreceptionen, golfbanan, stugservice, etc.

För din och vår säkerhet röntgas och kontrolleras allt bagage innan vidare transport till destinationen. Ditt bagage kan därför komma att öppnas för genomgång i säkerhetskontrollen. Därav är det viktigt att du inte låser ditt bagage. - Om så, kan ditt lås komma att klippas upp och/eller stoppas från vidare transport till destinationen. Vi kan således inte garantera att ditt bagage är helt iordningställt så som vid packningstillfället. Vi ber dig också ha förståelse för att din väska är ett emballage som har till uppgift att skydda dina tillhörigheter, och att klisterlappar och transportetiketter som används har en hög vidhäftning och kan vara svåra att ta bort. Vi ber om ditt överseende och hoppas att du har förståelse för att detta är för både din och vår säkerhet.

Vad du inte får skicka

Du får inte skicka saker som klassas som farligt gods, t.ex. vapen, ammunition, sprängämnen, kemikalier, litium batterier, aerosol produkter andra typer av tryckkärl Du får inte heller skicka droger, pornografi, eller mänskliga- och animaliska kvarlevor m.m. Se fullständig förteckning över vad du inte får skicka under våra allmänna villkor på bagpal.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev få erbjudanden mm