Vänta...

bagpal - Gruppresor

Gruppresor

Är Ni en större grupp som skall ut och resa? Oavsett vilka ni är eller vad ni vill uppleva så kan vi på Bagpal hjälpa till med hanteringen av Ert bagage.

Vårt mål är att skapa förutsättningar för ett lyckat arrangemang eller en lyckad resa, genom att erbjuda ett bekvämt resande för våra kunder. Med vårt internationella nätverk och med de bästa samarbetspartners världen över är våra kunders bagage i trygga händer. Hela världen är vårt arbetsfält och vi vill ge Er möjligheten att slippa krånglig hantering av bagage för att istället få en så bekväm resa som möjligt.

Är ni tio personer eller fler? Vi på Bagpal tar hand om ert bagage, oavsett typ av arrangemang. Ska ni åka på en kick-off i utlandet? Är ni ett kompisgäng, en facebookgrupp, idrottsförening, eller kanske ska ni på en golf-, surf- eller skidresa tillsammans? Oavsett vilka ni är eller vad ni vill uppleva så kan vi på Bagpal hjälpa till med hanteringen av Ert bagage. Vi är specialister på att hantera bagage och ser till att ni får en bekvämare och behagligare resa till er destination.

Vi hjälper Er att skräddarsy hanteringen av ert bagage på ett sätt som passar just er! Kontakta oss via mejl/telefon och berätta kort om era planer, så hjälper vi er att sätta ihop en perfekt hantering av ert bagage utifrån era behov och förutsättningar. Erbjudande:

Är ni en större grupp än 15 som ska resa tillsammans? Ansvarar du för planering av resan? Låt oss hjälpa dig. Vi tar hand om allt det krångliga med hanteringen av ert bagage, och bjuder dessutom Dig som anordnar resan på frakten av just Ditt bagage*.

*Erbjudandet gäller för nya kunder/bokningar och inkluderar frakt av 1st resväska (max 20 kg) samt 1st specialbagage (golfbag/skidutrustning/surfbräda)

...

Resväskor

Skicka dina resväskor till din destination, - sparar tid och minskar stress!

Läs mer
...

Golfbag

Varför inte skicka dina golfklubbor direkt till golfbanan eller hotellet? Det är enkelt, bekvämt och tillförlitligt.

Läs mer
...

Skidor

Med bagpal.se och våra tjänster spar du din energi till skidbackarna!

Läs mer
...

Flytta utomlands

Ska du jobba, studera eller kanske flytta utomlands? Vi hjälper dig med transporten av dina tillhörigheter.

Läs mer
...

Övrigt

Få en bra start på din semester, - skicka din barnvagn, ditt instrument, surfingbräda eller annat i förväg med oss.

Läs mer