Vänta...

bagpal - Golfbag

Golfbag

Varför inte skicka dina golfklubbor direkt till golfbanan eller hotellet?
Enkelt och bekvämt!

Skicka golfklubborna i förväg

Genom att skicka din golfutrustning direkt till hotellet eller golfbanan sparar du tid och slipper besvär på flygplatsen. Oavsett om du skickar din utrustning till Hawaii, Spanien eller Skottland. Du slipper väntan vid utcheckning på flyplatsen och kan istället bege dig direkt till hotellet eller golfbanan efter landning, där dina golfklubbor kommer att vänta på Dig.

Vad kostar det att skicka golfklubbor?

Våra förutbestämda och enkla bagagekategorier gör det enkelt att fastställa priset för att skicka golfklubbor till praktiskt taget alla destinationer över hela världen. Vår prisberäkning är baserad på storlek och vikt, vilket medför att vi rekommenderar att ni använder vår bagage kalkylator för att ange de exakta måttangivelserna. När en golfbag överstiger 120 cm tillkommer en extra handläggningsavgift för manuell hantering och det är automatiskt inräknat i vårt angivna pris. De flesta golfklubbor överstiger inte 115 cm så vi rekommenderar att ni väljer, om möjligt, ett resefodral till dina golfklubbor som inte överstiger 120 cm.

Golfresa?

Är ni fler än tio som ska åka på golfresa? Vi hjälper dig och ditt resesällskap med frakten av era golfbagar. Kontakta oss så ordnar vi allt det praktiska.

...

Resväskor

Skicka dina resväskor till din destination, - sparar tid och minskar stress!

Läs mer
...

Skidor

Med bagpal.se och våra tjänster spar du din energi till skidbackarna!

Läs mer
...

Flytta utomlands

Ska du jobba, studera eller kanske flytta utomlands? Vi hjälper dig med transporten av dina tillhörigheter.

Läs mer
...

Gruppresor

Är Ni en större grupp som skall ut och resa? Oavsett vilka ni är eller vad ni vill uppleva så kan vi på hjälpa till med hanteringen av Ert bagage.

Läs mer
...

Övrigt

Få en bra start på din semester, - skicka din barnvagn, ditt instrument, surfingbräda eller annat i förväg med oss.

Läs mer