Vänta...

bagpal - Resväskor

Resväskor

Att skicka sina resväskor i förväg till destinationen,
-sparar tid och minskar stress!

Att skicka resväskor är enkelt, säkert och bekvämt

Att skicka sina resväskor i förväg blir allt vanligare i och med de allt högre kostnaderna flygbolagen tar ut för incheckat bagage. Att man också slipper släpa sitt bagage till flygplatsen, - vid mellanlandningar och vid transfer till hotellet, gör också att folk i allt större utsträckning väljer att skicka sitt bagage i förväg. Tänk att ta sig till flyplatsen med endast handbagage, - gå direkt till gate och slippa köa vid incheckningsdisken. Att stå (i vad som kan kännas som en evighet…) och vänta på sitt bagage vid utlämningsbandet, har nog de flesta resenärer fått uppleva. Hade du inte hellre varit framme vid hotellet och dykt ner i poolen? Eller när du har landat hemma och bara vill hem till sängen efter en lång resa?. Med vår dörr-till-dörrtjänst så är det möjligt.

Vi skickar en av våra certifierade fraktpartners till en upphämtningsadress som Du själv väljer, - på en tid som passar Dig. Därifrån transporteras din resväska på ett säkert och snabbt sätt via vårt globala logistiknätverk till slutdestinationen, var som helst i världen.

Skicka dina resväskor i förväg med oss för en bättre och bekvämare start på din semester.

Undvik oförutsedda avgifter på flygplatsen

Flygbolagen höjer konstant sina avgifter för att ta hand om ditt bagage. De blir också allt noggrannare med att debitera avvikelser i storlek och vikt för ditt bagage. Detta sammantaget gör att flygresan kan bli markant dyrare än planerat. Med vår tjänst slipper du dessa otrevliga överraskningar, i form av dyra avgifter du kan tvingas betala när du checkar in dina resväskor på flygplatsen. Mycket talar också för att flygbolagen inom en snar framtid kommer att höja avgiften ännu mer och i allt snabbare takt, för att i slutändan helt sluta ta hand om bagage på traditionellt sätt. Bagpal.se grundades delvis av just denna anledning.

...

Golfbag

Varför inte skicka dina golfklubbor direkt till golfbanan eller hotellet? Det är enkelt, bekvämt och tillförlitligt.

Läs mer
...

Skidor

Med bagpal.se och våra tjänster spar du din energi till skidbackarna!

Läs mer
...

Flytta utomlands

Ska du jobba, studera eller kanske flytta utomlands? Vi hjälper dig med transporten av dina tillhörigheter.

Läs mer
...

Gruppresor

Är Ni en större grupp som skall ut och resa? Oavsett vilka ni är eller vad ni vill uppleva så kan vi på hjälpa till med hanteringen av Ert bagage.

Läs mer
...

Övrigt

Få en bra start på din semester, - skicka din barnvagn, ditt instrument, surfingbräda eller annat i förväg med oss.

Läs mer