Vänta...

Ett nytt sätt att resa med Bagpal Scandinavia!

Bagpal Scandinavia AB lanserar nu den första tillförlitliga, bekväma och prisvärda tjänsten som ger personer som reser på den skandinaviska marknaden möjligheten att skicka sitt bagage i förväg. En tjänst som kommer att förenkla människors sätt att resa avsevärt.

Bagpal kommer nu att tillsammans med internationella fraktbolag erbjuda upphämtning och leverans av bagage från Sverige till önskad plats inom EU (till att börja med). Du behöver alltså inte längre bekymra dig om att släpa ditt bagage, stå i kö för att checka in på flygplatsen eller vänta på bagaget vid ankomst till destinationen.

Vår service innebär att bagaget istället väntar på Dig. Antingen på hotellet, golfklubben eller på annan av Dig önskad plats. Att få sitt bagage hämtat från hemmet och levererat direkt till destinationen, blir allt vanligare runt om i världen. Utanför Skandinavien har denna service funnit sedan många år och ökar stadigt. Tills nu har resenärer i Sverige varit tvungna att vända sig till dyra aktörer utanför den svenska marknaden för att få sitt bagage levererat i förväg till destinationen. Allt bokas enkelt här på Bagpal.se.

Varför Bagpal?
Förutom det uppenbara skälet att slippa släpa på bagaget, stå i kö till check-in och uthärda långa väntetider vid uthämtning, så har våra transportörer en betryggande statistik gällande leverans av gods/bagage i tid och i oskadat skick. Att många av flygbolagen idag fortsätter att höja sina avgifter för incheckat bagage tyder på att de i förlängningen vill bli av med bagagehanteringen helt och hållet.

Bagpal Scandinavia grundades 2015 av två reseälskande entreprenörer som såg ett stort behov av att förenkla sättet att resa. Eftersom det inte fanns några tjänsteleverantörer i Skandinavien som kunna erbjuda detta, påbörjade de uppbyggnaden av ett företag vars affärsidé var att skapa ett sätt för människor att resa bekvämare. Med uppmaningen ”packa tungt, res lätt” tar Bagpal Scandinavia AB nu klivet ut på den skandinaviska marknaden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev få erbjudanden mm